Många har idag svårt att hitta en balans mellan jobb och familj. Det kan vara svårt att tacka nej när chefen kräver mycket mer än vad du hinner för att kunna pussla ihop jobb och familjeliv. Tekniken har gjort så att vi nu kan arbeta även utanför den vanliga arbetstiden och jobba på ett mycket mer flexibelt sätt. Det leder till att vi inte längre har en balans mellan jobbet och privatlivet.

Hos Workaround hittar du kontorshotell som gör det lättare att kombinera jobb och familjeliv. Här finns kontor med flexibelt läge, vilket gör det enkelt att finna en jobblokal som ligger nära barnens skola. Du ser tydligt hur mycket kontorslokalerna kostar och kan välja mellan många olika områden.

Ta hjälp av den äldre generationen

Att involvera resten av familjen kan vara ett sätt att få vardagen att att fungera. Mor- och farföräldrar kan hjälpa till att ta hand om barnbarnen. Här får barnen umgås med sina äldre släktingar samtidigt som de upplever roliga saker som att baka eller åka på utflykter. Det finns många roliga aktiviteter som går att göra. Ett besök på museet eller biblioteket brukar vara uppskattat, eller att äta en glass tillsammans med mormor när det är fint väder. Barnen tycker också om att pyssla, läsa böcker och leka tillsammans med den äldre generationen. Underhållningen behöver inte vara komplicerad, det väsentliga är att umgås och att ha tid tillsammans.

När dina föräldrar tar hand om barnen får du mer tid till att arbeta och kan också unna dig egentid. Samtidigt får mor- och farföräldrarna starkare relationer till sina barnbarn. De har en möjlighet att få kvalitetstid med sina barnbarn utan att behöva ha huvudansvaret för deras uppfostran.

Hitta flexibla lösningar

Ett kontorshotell fungerar bra för dig som är mitt uppe i livet med karriär och familjeliv. Här hittar du flexibla och snabba lösningar, till exempel om du arbetar som frilansskribent eller inom ett kreativt yrke. Du slipper lägga ner tid på att inreda och köpa in möbler utan kan istället komma igång direkt med arbetet. När du hyr ett ledigt kontorshotell får du en helhetslösning där mötesrum, möbler och service ingår. Du slipper lägga ner tid på alla detaljer och får mer tid till att umgås med familjen.