Det är knappast en slump att Omega 3 räknas som ett grundläggande kosttillskott för hela familjen. Omega 3-fettsyror består av essentiella fettsyror som kroppen inte producerar själv och som behövs för att kroppen ska fungera. Den säkerställer att alla i familjen håller sig friska och kan göra allt från att fira jul till att bada tillsammans. Faktum är att den har många överraskande hälsofördelar på samma sätt som vissa vitaminer.

Omega 3 är bra för följande delar av kroppen:

 

  • Ögon
  • Hjärna
  • Hjärta
  • Ben
  • Hud

Dessutom är Omega 3 viktigt för att stödja barns normala utveckling. Av denna anledning bör du se till att uppmuntra hela din familj att ta Omega 3 tabletter regelbundet. På Apotek Hjärtat online har du ett stort sortiment av Omega 3 kosttillskott från olika varumärken, som till exempel den miljöcertifierade Puori O3 Omega-3 med 120 kapslar på 2 000 milligram. Detta kosttillskott innehåller en hög koncentration naturliga essentiella fettsyror från hållbart vildfångad fisk. Den är testad av International Fish Oil Standards och har fått 5 av 5 stjärnor i betyg för sin renhet och färskhet. Alla vuxna och barn från 11 år i familjen kan ta tre kapslar i samband med måltid.

Att handla på Apotek Hjärtat är fantastiskt eftersom frakten är snabb och gratis vid köp över 99 kronor. Du kan även betala enkelt genom den populära betalningslösningen Klarna.

Underskatta inte fördelarna med Omega 3 för familjen

Det kan vara lätt att underskatta fördelarna med Omega 3 och att den hamnar i skymundan bakom andra kosttillskott. Omega 3-fettsyror är särskilt viktigt för den normala utvecklingen av foster och småbarn fram till 18 månaders ålder. Experter rekommenderar därför gravida kvinnor att få i sig Omega 3 genom kosttillskott och genom att äta fet fisk. Fet fisk bör dock inte ätas varje dag, utan cirka två portioner i veckan är tillräckligt.